• Str. Fabricilor, Nr. 20, Alba Iulia, România

Pervazuri de exterior

pervazexteriorPervazurile de exterior sunt realizate din aluminiu şi sunt vopsite în câmp electrostatic in alb, maro sau diferite nuanţe de lemn şi din gama RAL. Utilizarea lor este indicată pentru preluarea apei ce se scurge de pe geam pe zidăria construcției.

Pervazurile se aleg în funcţie de lăţimea dorită: 75 mm, 110 mm, 135 mm, 150 mm, 165 mm, 180 mm, 210 mm, 225 mm, 240 mm, 260 mm, 280 mm, 300 mm, 320 mm, 340 mm, 360 mm.

Pervazuri de interior

pervazinteriorPervazurile de interior sunt realizate din PVC şi sunt înfoliate în alb şi diferite nuanţe de lemn. Utilizarea lor este indicată pentru protejarea zidului şi constituie un element decorativ completând cu succes tâmplăria.

Pervazurile se aleg în funcţie de lăţimea dorită: 150 mm, 200 mm, 250 mm, 300 mm, 350 mm, 400 mm, 500 mm, 600 mm.

Plase contra insectelor

plaseinsecte

Plasele contra insectelor au rolul de a ne proteja de insecte atunci când geamul este deschis. Sunt aproape invizibile şi sunt foarte uşor de montat/demontat. Din punct de vedere constructiv pot fi:

  • FIXE: Plasa este montată pe un cadru din aluminiu fixat cu şuruburi la marginea tâmplăriei.
  • CU BALAMALE: Cadrul de aluminiu pe care este montată plasa este echipat cu balamale şi sistem de fixare pe poziţia închis. Balamalele permit deschiderea în exterior a cadrului cu plasă.
  • TIP RULOU: Plasa din fibră de carbon este înmagazinată într-o casetă din aluminiu şi circulă prin ghidaje în funcţie de necesităţi. Acţionarea poate fi verticală sau orizontală.
  • TIP PLISSE: Cea mai nouă şi mai elegantă descoperire în acest segment. Plasa circulă pe ghidaje din aluminiu şi se strânge asemenea unui evantai într-o casetă care poate fi montată pe verticală sau pe orizontală. La uşile se acces se poate pune prag de doar 3 mm.